Online training Intuïtie, Energie en Focus

reading-glass

Online live training Energie en Focus

Win jezelf, je energie en ontspannen focus terug via je intuïtie

In contact met anderen raken je focus en energie vaak vertroebeld. Daardoor voel je je moe, gestresst, vol, niet verbonden met jezelf. Je gaat voorbij aan je intuïtie en twijfelt aan je eigen waarneming. Hierdoor kun je vastlopen. Stress kan het overnemen, je focus raakt teveel op anderen (verwachtingen) of klussen gericht. De één trekt zich verder terug, de ander leeft op adrenaline of raakt zichzelf kwijt – in de ander.

Wat te doen? Leer diepgaande transformatieve natuurlijke tools die je in het dagelijks leven en werk kunt toepassen om jezelf, je energie en ontspannen focus terug te winnen met behulp van je intuïtie. Tools die je helpen onder meer helpen bij:

 • Het vrijmaken van je contact met je intuïtie.
 • Onderscheiden wat van mij is en wat van een ander.
 • Herstellen van mijn energie en focus.
 • Mijn energie opschonen als ik me ineens verdrietig of neerslachtig voel, zonder aanwijsbare reden.
 • Mijn hoofd leegmaken als ik daar een flinke mist voel of als mijn hoofd volzit.
 • Bewust kiezen of ik me qua gedrag, mening of visie aanpas aan anderen.
 • Weer mijn grenzen voelen als ik mijn energie herstel.
 • Mijn creatieve flow stagneert regelmatig.
 • Me verbinden met mijn intuïtieve creatieve flow.
 • Observeren en transformeren van mijn emoties, gedachten en oude patronen in plaats van dat deze me overnemen.
 • Stoppen met mezelf te pushen om harder te werken.
 • Naar mijn ingevingen luisteren.

Je originele zelf

Via visualisaties, effectieve meditatietechnieken, eenvoudige fysieke oefeningen en meer, leer ik je hoe je jezelf kunt opladen wanneer je wilt, en je ontspannen focus en visie kunt herstellen en aanscherpen. Je leert oude overtuigingen en patronen en energie van anderen loslaten of transformeren. Je oorspronkelijke zelf komt steeds meer tot uiting. Een prachtig en transformerend proces!

Hoe ziet de Online training Intuïtie, Energie en Focus eruit?

 • Gedurende 4 weken komen we met een kleine groep 1 keer per week online samen via Zoom.us voor de training. Iedere sessie duurt van 19:30 tot 21:30 uur. Aan het einde van de trainingsreeks heb ik met iedereen een 1-op-1 moment om te checken hoe het gaat en waar je staat. Uiteraard kun je tussentijds vragen stellen.
 • Tijdens de training staat centraal dat je jezelf met mildheid en compassie tegemoet leert te treden. Ook dat is oefenen. Het gaat hier juist niet om hard werken, je best doen en aan verwachtingen voldoen. Het gaat om jouw natuurlijke groeiproces in lijn met wie jij in de basis bent.
 • Deze training is geen vervanging voor een doktersbehandeling of psychisch gerelateerde therapie. Als je (recent) onder behandeling bent (geweest) bij een psycholoog, psychiater of andere professionele hulpverlener, overleg dan met mij. Gebruik van drugs of alcohol vlak voor en tijdens de trainingsmomenten is niet toegestaan.
 • Je hebt geen vooropleiding nodig.

Wil je meedoen aan de online training Intuïtie, Energie en Focus?

Planning en thema’s zien er als volgt uit:
Sessies zijn van 19:30 tot 21:30 uur.

1) Woensdag 8 april 2020
Stevigheid en ontspanning; opladen en loslaten.

2) Woensdag 15 april
Overzicht en focus; energie scheiden; informatie/energie loslaten en transformeren.

3) Woensdag 22 april
Ratio en intuïtie; focus.

4) Woensdag 29 april
Stress en ontspanning; autonomie; creatieve flow.

Bijdrage: € 147,- inclusief btw, de trainingsmomenten met direct toepasbare technieken en tools, een 1-op-1 gesprek van circa 20 minuten, losse opgenomen meditaties/visualisaties van iedere sessie voor eigen oefening.

Vragen of wil je deelnemen?

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt via saskia@the-i-opener of bel: +31 (0)6 51160979.

Nieuwe data nog te bepalen.

Over Saskia

“Energiewerk heeft het verschil gemaakt in mijn leven. Ik ben meer ontspannen en geaard, en maak me minder druk. Het heeft me geholpen om mijn visie helder te krijgen en me te verbinden met mijn innerlijke waarheid, levensenergie en intuïtieve helderheid. Het heeft me ook geholpen het grotere plaatje te leren zien, en gedachten, emoties, soms zelfs mensen los te laten.

Energiewerk biedt zoveel essentiële tools om bij jezelf te zijn in je eigen midden, helder en intuïtief gefocust, op je spoor te komen en te blijven, en gedachten en ideeën die je niet meer dienen te transformeren. Energiewerk kan echt je leven veranderen. En ik geloof dat we meer heldere, authentieke mensen nodig hebben die hun innerlijke autoriteit en visie volgen. En vanuit het hart bijdragen zo goed als ze kunnen.”
Saskia Baardman

Reviews

referentie-icon
“De training heeft me diepgaande inzichten over mezelf gegeven en hoe de interactie met energie werkt. Ik heb geleerd hoe ik mezelf in mijn dagelijks leven kan gronden, als er hectiek ontstaat en en ik mijn concentratie verlies. Nu weet ik hoe ik mijn focus terug kan krijgen en beter op mijn intuïtie kan vertrouwen. Saskia was een zeer behulpzame en begripvolle trainer op momenten dat ik me echt kwetsbaar voelde. Mijn leven is sinds de cursus ten goede veranderd. Ik kan dingen doen die ik eerder niet kon. Voor mij was het een levensveranderende ervaring. Ik had het niet willen missen.”
Jasmin