Volg jouw zielenspoor

ster-icon

Volg jouw zielenspoor

Zaterdagochtendsessies per kwartaal

Vaak zijn we het spoor bijster, al dan niet bewust. We worden afgeleid door het ‘leven’ zelf, met al zijn uitdagingen, verwachtingen en meer. Maar waar gaat jouw leven in essentie over? Wat is jouw zielenspoor?

 • Het gaat over je natuurlijke spoor dat jouw aandacht en focus vraagt.
 • Hoe je dat spoor vindt, begint met te erkennen dat je er een hebt.
 • Vervolgens ga je op onderzoek uit, ontdek je hoe je erop kunt meetrillen en resoneren.
 • En je het oude ingesleten ritme gaat bijsturen, zodat het met jou ‘in tune’ raakt, in plaats van dat het je in een soms knellend gareel houdt.
 • Dat je gaat kijken naar wat (je denkt dat) ervan je gevraagd, verwacht wordt. Hoe zich dat verhoudt tot de collectieve norm, familieverhalen etc. En waar jij staat en wilt staan.
 • Jouw natuurlijke spoor wil alleen maar dat jij het vindt, voedt en volgt, vanuit compassie. Het is je intuïtieve zielenspoor dat je energie geeft en waarin elementen samenvallen.
 • In de hectiek van ons leven, waarin je de klok rond druk kunt zijn, heb je geregeld vanaf een afstand te kijken om nieuwe openingen, dromen en inzichten te ervaren. Sommige weer te herinneren of af te dichten, en de cirkel voor jezelf rond te maken.

Jouw ontdekkingen

Je maakt ruimte voor je innerlijke stem, zodat je kunt ervaren waar het voor jou wezenlijk over gaat. Waar je jezelf dingen wijsmaakt en achter je mag laten. Je lichaam, geest en spirit komen tot ontspanning, en tot inzichten. Je gaat openingen waarnemen in waar je spoor je naartoe leidt, ieder moment weer. Je maakt ruimte voor jouw creativiteit, dromen, focus en helderheid. Je nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd. Je energiesysteem leer je beter kennen, en je experimenteert met jouw gronding, je basis.

Hoe ziet ‘Volg jouw zielenspoor’ eruit?

 • ‘Live’ sessies op zaterdagochtend, circa 2,5 uur per keer.
 • Wisselende invulling: klankontspanning, intuïtief schrijven/tekenen, fysieke krachtige en zachte oefeningen, inzichtswandelingen, meditatie, visualisatie, (vinger)labyrinth.
 • Soms binnen, soms buiten in het bos. Altijd met een thema.
 • Iedere sessie heeft een eigen thema.
 • Luchtig, licht en met humor. In de diepte, met verwondering en ontroering.
 • Veilig, voedend voor je creativiteit, rustgevend, landend.
 • Inspirerend, upliftend en openend naar en met de andere deelnemers.

Nog even lezen

1x meedoen = € 45,- inclusief btw
4-rittenkaart = € 160,- inclusief btw – 1,5 jaar geldig

Data
Tijdstip: zaterdagochtend van 10:30 – 13:00 uur, inloop vanaf 10:00 uur.
31 maart (volle maan)
23 juni
22 september
22 december (volle maan)

Locatie: Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht of op een buitenlocatie.

Meedoen? Wees welkom, ook je vragen zijn welkom.

Over Saskia

“Als ik geen tijd en ruimte besteed aan mijn natuurlijke spoor, dan loop ik leeg en begint mijn lijf te sputteren. Dan schiet ik in mijn hoofd, in nog meer doen en het gevoel van chaos wordt groter. Een belangrijke alarmbel die me ‘op het rechte pad houdt’ 🙂 Gedurende de dag en de week komt er het nodige op je af: vragen, verwachtingen, opdrachten, klusjes, informatie, verleidingen, gezellige activiteiten, geluiden, keuzes, huishouden, deadlines en meer.

Daar heb je geregeld afstand van te nemen, om te ervaren wat ook alweer jouw spoor is. Of om überhaupt je spoor te ontdekken. Want vroeg of laat gaat er iets wringen… Ik reik je daar graag de handvatten, het kader, de overwegingen, een heldere, uitnodigende omgeving en energie voor aan. Dat is namelijk wat ik goed kan. En het is altijd weer een verrassing welke deuren er in en voor jou opengaan.”
Saskia Baardman

Ervaring deelnemer

ervaring-Marit-van-der-Meulen
“Saskia brengt met humor, lichtheid en het haarfijn aanvoelen een optimale, veilige sfeer waarin voor mij waardevolle inzichten in zijn ontstaan…”
Marit van der Meulen
Lees Meer >>
ervaring-mieke-boots
“Nieuwsgierig naar het intuïtief schrijven heb ik mij opgegeven. De sessie leverde mij mooie inzichten op…”
Mieke Boots
Lees Meer >>
referentie-icon
“Hoewel ik het best spannend vond, heb ik deelgenomen. Maar wat een ontspannende, inspirerende avond!…”
Lot
Lees Meer >>