Jij en ik

awareness-icon

Jij en ik

Kom op je natuurlijke spoor met frisse ontspannen focus

essentiereading-icon

Healing

Tijdens een healing ontstaat ruimte voor je eigen wijsheid, ontwikkeling en energie. Je laat los wat je niet meer nodig hebt en kwaliteiten toe die je ondersteunen. Een dergelijke sessie brengt jou, je lichaam en je energiesysteem weer in balans en geeft je helderheid en ruimte.
inzichtkaart-icon

Reading

Ontvang tijdens een Reading een uitgebreide, diepgaande en heldere blik op jezelf over wat er in de kern nu speelt, wat je aan het los- en toelaten bent, waar je tegenaan loopt, welke natuurlijke talenten eruit springen en waar je je aandacht naartoe mag brengen. Een Reading nodigt je uit ruimte te geven aan je volgende stap en je energie te focussen.
reading-xl-icon

Hands-on Healing

Tijdens een Hands-on Healing wordt jouw levensenergie uitgenodigd op die plekken waar het nu niet stroomt in je lichaam. Een dergelijke healing geeft vaak het gevoel herboren te zijn, meer aanwezig, minder fysieke pijn, innerlijk stevig en zacht. Een bijzondere ervaring!
essentiereading-icon

Klankmassage

De klanken van klankschalen en andere akoestische instrumenten brengen je in een ontspannen staat van zijn en heling op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, geestelijk en energetisch. Blokkades worden op een subtiele manier in beweging gebracht, zodat je deze los kunt laten.
inzichtkaart-icon

Intuïtie Coaching

Ontdek tijdens een coachingstraject waar jouw natuurlijke spoor over gaat en hoe je daar focus op houdt. Verbind je met je eigen wijsheid, innerlijke kracht, intuïtie en natuurlijke talenten als leidraad voor jouw heldere keuzes in een dynamische wereld. Op een organische manier kom je beter in je energie en ga je staan voor wie je bent.
inzichtkaart-icon

Human Design

Ontdek tijdens een Human Design consult waar jouw unieke blauwdruk over gaat, welke talenten en valkuilen je hebt. En wat jouw natuurlijke strategie en autoriteit is om belangrijke besluiten te nemen. Human Design is een systeem waarin esoterische en wetenschappelijke stromingen samenkomen.
essentiereading-icon

Holding Space

Soms heb je een periode in je leven waarin je de nodige uitdagingen ervaart of een grote verandering doormaakt. Dat kan variëren van een zwangerschap tot aan een rechtszaak. Holding Space houdt in dat ik je op afstand help de energetische ruimte schoon te houden, zodat jij makkelijker in contact blijft met je eigen innerlijk weten.