Jij en ik

awareness-icon

I Opener – Jij en ik

Welk plan heeft je ziel met jou en wat kom je daarin tegen?

Een heldere blik op waar je staat, jouw pad, waar je over struikelt en op jouw talenten. Zodat je je bewustzijn vergroot, jouw inzichten tot je kunt nemen en er ruimte ontstaat voor een verschuiving en eventueel besluit. In afstemming met jou laat ik je zien welk plan jouw ziel heeft, hoe je energiesysteem reageert op innerlijke en uiterlijke prikkels en reik je handvatten aan om op je natuurlijke spoor te komen met frisse focus.

Waarom en wanneer zou je dat willen? Als je je hierin (deels) herkent:

 • Je ervaart een belemmerende factor in je leven, werk, huis, lichaam of relatie waar je moeilijk grip op krijgt.
 • Je vraagt je af wat je fysieke klacht je duidelijk wilt maken.
 • Met mentale trainingen blijk je niet meer verder te komen, je merkt dat je iets anders nodig hebt.
 • Je hebt genoeg adviezen en oplossingen van anderen ontvangen en wilt nu je eigen adviseur worden.
 • Je blijft tegen dezelfde muur in jezelf aanlopen en komt er zelf niet uit.
 • Je vindt het lastig om voor jezelf te gaan staan en hebt wellicht ook geen idee waar je voor staat.
 • Je bent nieuwsgierig naar het grotere plaatje van wat er nu gebeurt in je leven.
 • Je merkt dat je terughoudend bent om de volgende stap te zetten en zoekt naar het waarom en hoe dan wel.
 • Je wilt je talenten scherper in beeld krijgen en context geven, zodat je ze (nog meer) in eigendom kunt nemen.
 • Wat je energiesysteem te vertellen heeft, fascineert je en wil je wel eens zelf ervaren (terecht…)

Jouw Inzichten

Diverse redenen voor een sessie of traject, zodat je een groter bewustzijn krijgt op verschillende gebieden in je leven, lijf, leefomgeving of werk. Je ontdekt wat jouw handelen beïnvloedt en zo nodig hoe jij dat zelf op een natuurlijke manier anders wilt en gaat doen.

Een sessie of traject maakt ruimte voor een innerlijke en uiterlijke verschuiving, waardoor je als vanzelf een of meer stappen maakt in de richting die je intuïtie je ingeeft.

Hoe werkt het?

 • Uit onderstaande opties kies je jouw sessie of traject. Overleg gerust met mij als je twijfelt.
 • Bij alle sessies stem ik me intuïtief af op jouw energie en ziel.
 • Afhankelijk van je wensen help ik je je obstakels te interpreteren en op te ruimen, zodat je op je spoor kunt komen.
 • Zie een sessie of traject als een uitnodiging om je eigen wijsheid en antwoorden te ontdekken en daarvoor je intuïtie aan te spreken.
essentiereading-icon

Energie Healing

Tijdens een healing ontstaat ruimte voor je eigen wijsheid, ontwikkeling en energie. Je laat los wat je niet meer nodig hebt en kwaliteiten toe die je ondersteunen. Een dergelijke sessie brengt jou, je lichaam en je energiesysteem weer in balans en geeft je helderheid en ruimte.
inzichtkaart-icon

Energie Reading

Ontvang tijdens een Energie Reading een uitgebreide, diepgaande en heldere blik op jezelf over wat er in de kern nu speelt, wat je aan het los- en toelaten bent, waar je tegenaan loopt, welke natuurlijke talenten eruit springen en waar je je aandacht naartoe mag brengen. Een reading nodigt je uit ruimte te geven aan je volgende stap en je energie te focussen.
reading-xl-icon

Spirit-Body Healing

Tijdens een Spirit-Body Healing wordt jouw essentie-energie uitgenodigd op die plekken waar het nu niet stroomt in je lichaam. Na de healing voel je je als herboren en aanwezig!
essentiereading-icon

Klankmassage

De klanken van klankschalen en andere akoestische instrumenten brengen je in een ontspannen staat van zijn en heling op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel en energetisch. Blokkades worden op een zachte manier in beweging gebracht, zodat je deze los kunt laten.
inzichtkaart-icon

Intuïtie Coaching

Ontdek tijdens een coachingstraject waar jouw natuurlijke spoor over gaat en hoe je daar focus op houdt. Verbind je met je eigen wijsheid, innerlijke kracht, intuïtie en natuurlijke talenten als leidraad voor jouw heldere keuzes in een dynamische wereld. Op een organische manier kom je beter in je energie en ga je staan voor wie je bent.
reading-xl-icon

Jetlag Recovery

Herstel snel van je jetlag met de Jetlag Recovery. Een sessie of training die je helpt te landen, stress los te laten en een frisse focus te hebben.
essentiereading-icon

Holding Space

Soms heb je een periode in je leven waarin je de nodige uitdagingen ervaart of een grote verandering doormaakt. Dat kan variëren van een zwangerschap tot aan een rechtszaak. Holding Space houdt in dat ik je op afstand help de energetische ruimte schoon te houden, zodat jij makkelijker in contact blijft met je eigen innerlijk weten.