Energie Healing

reading-glass

Energie Healing

Voel jezelf weer gecentreerd met een Energie Healing

Hoe is dat als je met je aandacht bij jezelf bent? Dat je ruimte, focus en helderheid ervaart, stevig in je lichaam zakt, vanuit ontspanning en een welkom gevoel. Dat je thuiskomt bij jezelf. Misschien iets waar je wel weer naar verlangt.

Kortom, wat is een aanleiding om een Energie Healing te willen ontvangen?

 • Je hebt een jetlag en het gevoel dat je nog niet helemaal ‘geland’ bent.
 • Je voelt je als die hamster die in datzelfde rad blijft rondrennen.
 • Je aandacht is gefragmenteerd, en niet bij jezelf.
 • Je slaapt onrustig (en daar word je moe van…).
 • Je voelt je onrustig, ervaart stress en/of piekert.
 • Je hebt een pijnlijke plek of stijf gevoel in je lichaam, waarvoor geen oorzaak lijkt te zijn.
 • Je hebt een zwaar of verdrietig gevoel dat je niet helemaal kunt plaatsen, en je wel belemmert.
 • Je voelt je niet helemaal in balans en geaard (stevig).
 • Je gaat een belangrijke presentatie/sollicitatie doen of bent dagvoorzitter en je wilt dicht bij jezelf (kunnen) blijven.

Jouw essentie

Er ontstaat ruimte voor je intuïtieve informatie en ontwikkeling, voor jouw essentie. Je laat gaan wat je niet meer nodig hebt en kwaliteiten toe die je ondersteunen.

Een Energie Healing brengt je energiesysteem in balans. Vaak een ontspannende ervaring die je helpt stevig in jezelf te voelen (gegrond) en ruimte creëert in je lijf en om je heen. Soms merk je ook een verandering in je emoties, fysieke en/of geestelijke gesteldheid.

Hoe werkt dat, een Energie Healing?

 • Via IK BOEK EEN SESSIE kun je een Energie Healing boeken en de betaling via iDeal voldoen. Vervolgens maken we een afspraak. Een Energie Healing kan ik ook doen zonder jouw fysieke aanwezigheid, dus ‘op afstand’ of via Skype.
 • De Healing duurt 20 tot 30 minuten. Je kunt eventueel een vraag of thema aankaarten waar je mee bezig bent, dan neem ik die mee in de healing.
 • Een Energie Healing gebeurt in stilte, waarbij jij verder niets hoeft te doen. Je zit op een stoel met je ogen dicht (en kleren aan), waarbij je de aandacht voor jouw energie tot je mag nemen.
 • Je kunt ook kiezen voor een Spirit Body Healing (ca. 30 – 45 minuten), waarbij je gekleed op een massagebank ligt. Hierbij wordt je zacht aangeraakt en je lichaamswijsheid direct aangesproken.
 • Ik stem me af op jouw energie en weten en communiceer daarmee om ruimte te kunnen maken voor jouw energie in je aura, lichaam en/of chakra(’s).
 • Aan het einde krijg je een korte terugkoppeling.

Wil je deze Healing ervaren?

Overleg gerust als je twijfelt welke sessie het beste past bij jouw behoefte.
Prijs Energie Healing: 45 euro inclusief btw, locatie Utrecht of op afstand.

Prijs Spirit Body Healing: 65 euro inclusief btw, locatie Utrecht.

Als je op een andere locatie wilt afspreken, mail me dan. In dat geval komen er reiskosten bij (€ 0,28 per kilometer).

Behoefte aan meerdere sessies in het jaar, bijvoorbeeld omdat je door een veranderingsproces gaat en daar ondersteuning bij kunt gebruiken zonder gecoacht te worden? Informeer naar de strippenkaart.

Over Saskia

“Als mens ben je één en al energie, zowel in als om je lichaam. Energie die stroomt is informatie die stroomt. Informatie die komt en gaat, op basis van wat je nodig hebt, toelaat en loslaat.

Soms gaat die informatie vastzitten om uiteenlopende redenen. Tijdens een Energie Healing kan deze energie in beweging worden gebracht en zonodig getransformeerd.

De effecten kunnen heel merkbaar zijn op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Dat verschilt per persoon en moment. Een verrijkend en integer proces in ieder geval dat uitnodigt om plaats te nemen in je eigen lichaam en samen te werken met je eigen energie.

Toen ik voor het eerst een healing ontving, voelde ik me daarna aanwezig, helder, licht en opgewekt. Alsof ik een jas uit had gedaan. Genoeg reden om het zelf te leren en anderen hier ook de vruchten van te laten plukken. Natuurlijk kan ik het iedereen aanraden, maar lees ook zeker de ervaringen van anderen.”
Saskia Baardman

Ervaringen

referentie-icon
“Vandaag een bijzondere healing mogen ervaren. Ik kon me echt ontspannen…”
Birgit Kruys
Lees Meer >>

ervaring-sandra-korse

“Mijn energie stroomde niet goed door en ik had een spannende rol te vervullen als dagvoorzitter. Saskia hielp me en hoe!”
Sandra Korse
Lees Meer >>