Hands-on Healing

reading-glass

Hands-on Healing

Ervaar het landen in jezelf tijdens een Hands-on Healing

Wat betekent landen in jezelf? Dat je je stevig, ruim, helder, verzameld, meer gegrond en rustig voelt. Dat je thuiskomt bij jezelf. Misschien iets wat jij goed kunt gebruiken.

Kortom, wat is een aanleiding om een Hands-on Healing te willen ontvangen?

 • Je ervaart dat je ‘er niet helemaal bent’.
 • Je aandacht is gefragmenteerd, niet bij jezelf.
 • Je slaapt onrustig.
 • Je ervaart stress en/of piekert.
 • Je hebt een fysieke klacht of pijn.
 • Je voelt je niet in balans en geaard (stevig).
 • Je hebt een jetlag of hebt een tijd in het buitenland gewoond.
 • Het lijkt je heerlijk ontspannend (terecht!) en hebt hier zin in.

Integratie lichaam – spirit

Een Hands-on Healing is een zeer verfijnde, zachte vorm van healing waarbij je wordt uitgenodigd om in die delen van je lichaam te zijn waar je nu niet of minder aanwezig bent. Je neemt je lichaam weer in vanuit ontspanning en welzijn, waardoor je je als herboren kunt voelen.

Je lichaamswijsheid wordt aangesproken in communicatie met je spirit, waardoor je op fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel niveau oude patronen en informatie (van anderen) los kunt laten. Kwaliteiten en talenten krijgen meer de ruimte om te stromen.

Hoe werkt het?

 • Via IK BOEK EEN SESSIE kun je een Hands-on Healing boeken en de betaling via iDeal voldoen. Vervolgens maken we een afspraak.
 • De Healing duurt circa 45 minuten. Je kunt eventueel een vraag of thema aankaarten waar je mee bezig bent, dan neem ik die mee in de healing.
 • Een Hands-on Healing gebeurt in stilte, waarbij jij verder niets hoeft te doen. Je ligt gekleed op een matje of massagebank met je ogen dicht evt. onder een dekentje. De healing vindt plaats via subtiele aanraking op je lichaam
 • Ik stem me af op jouw energie en weten en communiceer daarmee om ruimte te kunnen maken voor jouw energie.
 • Aan het einde krijg je een korte terugkoppeling.

Wil je een Hands-on Healing boeken?

Prijs: 65 euro inclusief btw, locatie Utrecht.

Als je op een andere locatie wilt afspreken, mail me dan. In dat geval komen er reiskosten bij (€ 0,28 per kilometer).

Over Saskia

“Als mens ben je één en al energie, zowel in als om je lichaam. Energie die stroomt is informatie die stroomt. Informatie die komt en gaat, op basis van wat je nodig hebt, toelaat en loslaat.

Soms gaat die informatie vastzitten om uiteenlopende redenen. Tijdens een Energie Healing kan deze energie in beweging worden gebracht en zonodig getransformeerd.

De effecten kunnen heel merkbaar zijn op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Dat verschilt per persoon en moment. Een verrijkend en integer proces in ieder geval dat uitnodigt om plaats te nemen in je eigen lichaam en samen te werken met je eigen energie.

Toen ik voor het eerst een Hands-on healing ontving, voelde ik me daarna als herboren. Alsof ik een jas uit had gedaan. Genoeg reden voor mij om het zelf te leren en anderen hier ook de vruchten van te laten plukken.”
Saskia Baardman

Ervaringen

referentie-icon
“Het voelde als een massage!”
Sylvia
Lees Meer >>

referentie-icon

“Ik vind het vaak moeilijk om contact met mijn buikgebied te maken, maar die werd heel actief toen jij je hand daarop legde.”
Anoniem
Lees Meer >>