Healing

reading-glass

Healing

Voel jezelf weer gecentreerd met een Healing

Met je aandacht bij jezelf zijn, wat betekent dat? Dat je ruimte, focus en helderheid ervaart, stevig in je lichaam zakt, vanuit ontspanning en een welkom gevoel. Dat je thuiskomt bij jezelf. Misschien iets wat jij goed kunt gebruiken.

Kortom, wat is een aanleiding om een Healing te willen ontvangen?

 • Je hebt het idee dat je ‘er niet helemaal bent’.
 • Je voelt je als een hamster die in datzelfde rad blijft rondrennen.
 • Je aandacht is gefragmenteerd, en niet bij jezelf.
 • Je slaapt onrustig (en daar word je moe van…).
 • Je voelt je onrustig, ervaart stress en/of piekert.
 • Je hebt een zwaar of verdrietig gevoel dat je niet goed kunt plaatsen, en je wel belemmert.
 • Je voelt je niet in balans en geaard (stevig).
 • Je hebt een project, baan of andere fase in je leven afgesloten en wilt je energie daaruit halen om jezelf te verzamelen voor je volgende stap.
 • Je gaat een belangrijke presentatie of sollicitatie doen, of je bent dagvoorzitter en je wilt je krachtig en gefocust voelen.

Jouw essentie

Een Healing brengt je energiesysteem in balans. Vaak een ontspannende ervaring die je helpt stevig in jezelf te voelen (gegrond) en ruimte creëert in je lijf en om je heen. Soms merk je ook een verandering in je emoties, fysieke en/of geestelijke gesteldheid.

Er ontstaat ruimte voor je intuïtieve informatie en ontwikkeling, voor jouw essentie. Je laat los wat je niet meer nodig hebt, of wat je droeg van een ander. En je laat kwaliteiten toe die je ondersteunen.

Hoe werkt dat, een Healing?

 • Via IK BOEK EEN SESSIE kun je een Energie Healing boeken en de betaling via iDeal voldoen. Vervolgens maken we een afspraak. Een Energie Healing kan ik ook doen zonder jouw fysieke aanwezigheid, dus ‘op afstand’ of via Skype/Zoom.
 • De Healing duurt 20 tot 30 minuten. Je kunt eventueel een vraag of thema aankaarten waar je mee bezig bent, dan neem ik die mee in de healing.
 • Een Healing gebeurt in stilte, waarbij jij verder niets hoeft te doen. Je zit op een stoel met je ogen dicht (en kleren aan), waarbij je de aandacht voor jouw energie tot je mag nemen.
 • Ik stem me af op jouw energie en weten en communiceer daarmee om ruimte te kunnen maken voor jouw energie.
 • Aan het einde krijg je een korte terugkoppeling.

Wil je een Healing boeken?

Prijs Healing: 45 euro inclusief btw, locatie Utrecht of op afstand.

Als je op een andere locatie wilt afspreken, mail me dan. In dat geval komen er reiskosten bij (€ 0,28 per kilometer).

Tot nader order geef ik alleen Healings op afstand of online i.v.m. Corona.

Over Saskia

“Als mens ben je één en al energie, zowel in als om je lichaam. Energie die stroomt is informatie die stroomt. Informatie die komt en gaat, op basis van wat je nodig hebt, toelaat en loslaat.

Soms gaat die informatie vastzitten om uiteenlopende redenen. Tijdens een Energie Healing kan deze energie in beweging worden gebracht en zonodig getransformeerd.

De effecten kunnen heel merkbaar zijn op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Dat verschilt per persoon en moment. Een verrijkend en integer proces in ieder geval dat uitnodigt om plaats te nemen in je eigen lichaam en samen te werken met je eigen energie.

Toen ik voor het eerst een healing ontving, voelde ik me daarna aanwezig, helder, licht en opgewekt. Alsof ik een jas uit had gedaan. Genoeg reden om het zelf te leren en anderen hier ook de vruchten van te laten plukken. Natuurlijk kan ik het iedereen aanraden, maar lees ook zeker de ervaringen van anderen.”
Saskia Baardman

Ervaringen

referentie-icon
“Vandaag een bijzondere healing mogen ervaren. Ik kon me echt ontspannen…”
Birgit Kruys
Lees Meer >>

ervaring-sandra-korse

“Mijn energie stroomde niet goed door en ik had een spannende rol te vervullen als dagvoorzitter. Saskia hielp me en hoe!”
Sandra Korse
Lees Meer >>