Human Design

reading-glass

Human Design

Leef in lijn met jouw blauwdruk

Human Design gaat over jouw blauwdruk, hoe jij ontworpen bent en waarvoor. Wat je hebt te doen in deze wereld, op welke manier wel en niet. In jouw Human Design zijn je talenten, bronnen van wijsheid en ook je ‘beperkingen’ vastgelegd. ‘Wat ik kan, kun jij ook’ gaat niet op. Het leven is klaarblijkelijk niet maakbaar. Dit systeem, gebaseerd op wetenschap en esoterie, biedt inzichten en handvatten voor het volgen van je innerlijke autoriteit en strategie voor het maken van belangrijke keuzes.

Wanneer is een Human Design Consult een goede stap?

 • Je wilt jezelf graag beter leren kennen en accepteren.
 • Je hebt al zoveel geprobeerd, loopt vast en hebt de neiging aan jezelf te twijfelen of je bv. ‘genoeg je best hebt gedaan’.
 • Je voelt je opgebrand en weet niet goed hoe dit aan te pakken.
 • Je loopt vast in je werk of privéleven.
 • Je hebt goede verhalen gehoord over Human Design.
 • De combinatie van wetenschap en esoterie; hart, hoofd en lichaam spreekt je aan.
 • Je zoekt naar heldere handvatten voor het volgen van jouw spoor.
 • Je zoekt naar jouw natuurlijke manier van besluiten nemen en functioneren.
 • Als start van een coachingstraject.

Jouw blauwdruk

Human Design geeft je een handleiding van hoe jij in elkaar steekt. Je wordt uitgenodigd om te ervaren en onderzoeken hoe het voor en in jou werkt. Jezelf – fysiek, emotioneel, qua energie en gedachten – te observeren. Deze blauwdruk laat je zien wat in jou consistent aanwezig is en wat niet. Hoe je het beste besluiten neemt, op welke vlakken je ontvankelijk bent voor conditioneringen, je emotionele en mentale verwerking en nog veel meer. Je ontdekt jezelf!

Hoe ziet een Human Design consult eruit?

 • Een consult duurt circa 2 uur.
 • Ter voorbereiding van een consult vraag ik je om je geboortedatum, -tijd en -plaats.
 • Ik neem de sessie voor je op en die stuur ik je naderhand toe om zelf nog eens af te luisteren. Ook ontvang je een pdf van de slides.
 • De sessie kan online via Zoom.us of Skype, of ‘live’ in Utrecht.
 • Via onderstaande knop IK BOEK EEN HUMAN DESIGN CONSULT ga je naar de webwinkel en kun je de sessie via iDeal of PayPal betalen. Per mail of telefoon spreken we een datum en tijd af.

Wil je een Human Design Consult boeken?

Prijs: € 120,- euro inclusief btw voor particulieren. Exclusief btw als je de sessie op je bedrijf kunt boeken of via je werkgever.

Tot nader order geef ik alleen online Human Design Consulten i.v.m. Corona.

Over Saskia

“Human Design kruiste mijn pad opnieuw toen ik net uit een leiderschapstraining was gestapt. Ik heb daar voortdurend het gevoel gehad dat er iets niet klopte, en dat de aangereikte manier niet bij me paste.

Human Design liet me onder andere zien waarom die training niet bij me paste. Daarnaast vielen heel veel situaties, mijn gedrag, terugkerende gedachten en talenten op hun plek en kregen een breder kader. Voor mij reden om meer over dit diepgaande systeem te leren en ook anderen wegwijs te maken in hun unieke blauwdruk.”
Saskia Baardman

Ervaringen

referentie-icon
“Samen met mijn zus heb ik een dubbel Human Design Consult geboekt bij Saskia. Mijn zus en ik verschillen enorm. Ik was benieuwd of onze verschillen, maar meer nog of mogelijke overeenkomsten, of waar we elkaar aanvullen in onze Human Designs te zien zou zien.
Wat was het een leuke en leerzame dag! Mijn zus en ik hebben elkaar echt op een andere manier leren kennen. We waren zo enthousiast over de dag, en de resultaten waren zo treffend, dat mijn moeder ook een analyse bij Saskia wil laten doen :).”
Marloes
Lees Meer >>