Intuïtie Coaching

reading-glass

Intuïtie Coaching

Hoe kom je op jouw natuurlijke spoor met frisse focus via je intuïtie?

Op diverse manieren krijg je informatie en adviezen aangereikt. Via mensen in je (werk)omgeving, cultuur, familie, opleidingen, de maatschappij en trends. Maar waar sta jij voor? Wat is jouw natuurlijke spoor waarbij je jouw eigen wijsheid, je intuïtie en Human Design als kompas inzet? Zodat je gaat leven wie je bent.

Kortom, wat zijn aanleidingen om voor Intuïtie Coaching te kiezen?

 • Met mentale trainingen blijk je niet meer verder te komen, je merkt dat je iets anders nodig hebt.
 • Je hebt genoeg adviezen en gouden oplossingen van anderen ontvangen en wilt nu je eigen adviseur worden.
 • Je voelt je vaak letterlijk en figuurlijk niet stevig of krachtig.
 • Je blijft tegen dezelfde muur in jezelf aanlopen en komt er zelf niet uit.
 • Je vindt het lastig om voor jezelf te gaan staan en hebt wellicht ook geen idee waar je voor staat.
 • Je laat je soms meeslepen door het moment en je emoties zonder afstand te kunnen nemen en te zien waar het in de kern over gaat.
 • Je vindt het moeilijk om woorden te geven aan wat er in jou leeft, aan jouw mening of visie.
 • Je merkt dat je terughoudend bent om de volgende stap te zetten en zoekt naar het waarom en hoe dan wel.
 • Je wilt je talenten scherper in beeld krijgen en context geven, zodat je ze (nog meer) in eigendom kunt nemen.
 • Je wilt het spirituele met het nuchtere integreren.

Jouw essentie

Met Intuïtie Coaching kom je tot heldere inzichten over wat er op jouw weg ligt, in de breedste zin van het woord. En wat je daarmee wilt doen, ingegeven door je intuïtie.

Je ontdekt je talenten, waar jij voor staat, ontwikkelt je innerlijke kracht, intuïtie, eigen wijsheid en jouw natuurlijke manier van communiceren, zodat je vanuit een natuurlijke stevigheid en helderheid gaat staan voor jezelf. Een bijzonder en intuïtief proces, waarbij de antwoorden zich als vanzelf aandienen.

Hoe werkt dat, Intuïtie Coaching?

 • Via IK WIL EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE geef je aan wanneer ik jou kan bellen en laat je je gegevens achter.
 • We bespreken tijdens de intake (telefonisch of ‘live’) wat je wilt onderzoeken, je eventuele vraag of gevoel en ik geef aan wat ik voor je kan betekenen.
 • De individuele sessies vinden in Utrecht plaats, soms in het bos of online.
 • Ik start meestal met een Human Design Consult, zodat je inzicht krijgt in jouw blauwdruk. Tijdens vervolgsessies kom ik hier regelmatig op terug.
 • Ik stem me tijdens de sessies intuïtief op je af.
 • De interventies verschillen per persoon, bijvoorbeeld klankmassage, (hands-on) healing, reading, systemische/energetische oefeningen, fysieke oefeningen, prikkelende vragen, schrijfoefeningen en meer.
 • Jij komt beter in je energie te zitten en leert regie te hebben over jezelf en je leven.

Meer weten over Intuïtie Coaching?

Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. De investering in tijd en geld bespreken we dan ook.

Tot nader order geef ik alleen online coachingsessies i.v.m. Corona.

Over Saskia

“Ik vind het bijzonder hoe impactvol en hoe rijk de bron van energetische informatie is die tot je beschikking staat, zonder daar je best voor te doen. Het aantal inzichten en letterlijk ‘blikopeners’ daarin is oneindig.

Ik sta zelf ook iedere keer weer versteld als ik ontdek waar het werkelijk over gaat en dat ik daarmee vrij kan spelen. Zodat de verbinding met mijn eigen wijsheid steeds steviger tot stand komt, en de woorden, maar ook de stilte gaan stromen. Dan gaat het staan voor mezelf als vanzelf. Daarin laat ik je graag ontdekken wat en hoe voor jou werkt. Het onderzoek daarin is al een prachtige reis, laat staan als je weet waarvoor je staat en daarin jouw spoor volgt. Ik kijk er dan ook naar uit om je te ontmoeten!”
Saskia Baardman

Ervaringen

referentie-icon
“Gecoacht worden door Saskia is een bijzonder krachtige en diep persoonlijke ervaring. Je gaat letterlijk op reis naar je diepere zelf. Ze maakt in alle rust stap voor stap zichtbaar hoe je energetisch in elkaar steekt en hoe je je energiesysteem in beheer kunt nemen. Je bekijkt de wereld met nieuwe ogen en de besluiten die je neemt, zijn met recht je eigen besluiten.”
Arjen van Dijkhuizen
Lees Meer >>

ervaring-sandra-korse

“Wat een waanzinnige sessies heb ik bij Saskia meegemaakt. Ik wilde meer helderheid krijgen over mijn doel, ideeën en wensen met een bedrijfspand. Fascinerend en bovenal waardevol hoe Saskia te werk gaat…
Sandra Korse, boxo.nl
Lees Meer >>