Intuïtie Coaching

reading-glass

Intuïtie Coaching

Hoe kom je op jouw natuurlijke spoor met frisse focus via je intuïtie?

Op diverse manieren krijg je informatie en adviezen aangereikt. Via mensen in je (werk)omgeving, cultuur, familie, opleidingen, de maatschappij en trends. Maar waar sta jij voor? Wat is jouw natuurlijke spoor waarbij je jouw eigen wijsheid en je intuïtie als richtaanwijzers inzet? Zodat je gaat staan voor wie je bent.

Kortom, wat zijn aanleidingen om voor Intuïtie Coaching te kiezen?

 • Met mentale trainingen blijk je niet meer verder te komen, je merkt dat je iets anders nodig hebt.
 • Je hebt genoeg adviezen en gouden oplossingen van anderen ontvangen en wilt nu je eigen adviseur worden.
 • Je voelt je vaak letterlijk en figuurlijk niet stevig of krachtig.
 • Je blijft tegen dezelfde muur in jezelf aanlopen en komt er zelf niet uit.
 • Je vindt het lastig om voor jezelf te gaan staan en hebt wellicht ook geen idee waar je voor staat.
 • Je laat je soms meeslepen door het moment en je emoties zonder afstand te kunnen nemen en te zien waar het in de kern over gaat.
 • Je vindt het moeilijk om woorden te geven aan wat er in jou leeft, aan jouw mening of visie.
 • Je merkt dat je terughoudend bent om de volgende stap te zetten en zoekt naar het waarom en hoe dan wel.
 • Je wilt je talenten scherper in beeld krijgen en context geven, zodat je ze (nog meer) in eigendom kunt nemen.
 • Je wilt het spirituele met het nuchtere integreren.

Jouw essentie

Met Intuïtie Coaching kom je tot heldere inzichten over wat er op jouw weg ligt, in de breedste zin van het woord. En wat je daarmee wilt doen, ingegeven door je intuïtie.

Je ontdekt waar jij voor staat, ontwikkelt je innerlijke kracht, intuïtie, eigen wijsheid en jouw natuurlijke manier van communiceren, zodat je vanuit een natuurlijke stevigheid en helderheid gaat staan voor jezelf. Een bijzonder en intuïtief proces, waarbij de antwoorden zich als vanzelf aandienen.

Hoe werkt dat, Intuïtie Coaching?

 • Via IK WIL EEN VRIJBLIJVENDE TELEFONISCHE INTAKE geef je aan wanneer ik jou kan bellen (circa een half uur) en laat je je gegevens achter.
 • We bespreken tijdens de intake wat je wilt onderzoeken en ik geef aan of en wat ik voor je kan betekenen.
 • De sessies (1-op-1) vinden in Utrecht plaats in mijn praktijkruimte of in het bos.
 • Ik stem me tijdens de sessies af op jouw energie en weten, zodat ik daarmee kan communiceren en informatie aan jou kan teruggeven.
 • De interventies verschillen per persoon, bijvoorbeeld klankmassage, (spirit body) healing, reading, systemische/energetische oefeningen, fysieke oefeningen, prikkelende vragen, schrijfoefeningen en meer.
 • Jij komt zelf tot jouw essentie en pakt je regie.
 • Gaandeweg ontdek je waar je voor staat en ga je daar op een natuurlijke manier uiting aan geven.

Heb jij interesse in Intuïtie Coaching?

Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. De investering in tijd en geld bespreken we dan ook.

Over Saskia

“Ik vind het bijzonder hoe impactvol en hoe rijk de bron van energetische informatie is die tot je beschikking staat, zonder daar je best voor te doen. Het aantal inzichten en letterlijk ‘blikopeners’ daarin is oneindig.

Ik sta zelf ook iedere keer weer versteld als ik ontdek waar het werkelijk over gaat en dat ik daarmee kan spelen. Zodat de verbinding met mijn eigen wijsheid steeds steviger tot stand komt, en de woorden, maar ook de stilte gaan stromen. Dan gaat het staan voor mezelf als vanzelf. Daarin neem ik je graag mee. Het onderzoek daarin is al een prachtige reis, laat staan als je weet waarvoor je staat en daar ook voor gaat. Ik kijk er dan ook naar uit om je te ontmoeten!”
Saskia Baardman

Ervaringen

referentie-icon
“Gecoacht worden door Saskia is een bijzonder krachtige en diep persoonlijke ervaring. Je gaat letterlijk op reis naar je diepere zelf. Ze maakt in alle rust stap voor stap zichtbaar hoe je energetisch in elkaar steekt en hoe je je energiesysteem in beheer kunt nemen. Je bekijkt de wereld met nieuwe ogen en de besluiten die je neemt, zijn met recht je eigen besluiten.”
Arjen van Dijkhuizen
Lees Meer >>

ervaring-sandra-korse

“Wat een waanzinnige sessies heb ik bij Saskia meegemaakt. Ik wilde meer helderheid krijgen over mijn doel, ideeën en wensen met een bedrijfspand. Fascinerend en bovenal waardevol hoe Saskia te werk gaat…
Sandra Korse, boxo.nl
Lees Meer >>