Klankmassage

horizon-icon

Klankmassage

Kom in je oorspronkelijke staat

Klankschalen en instrumenten, zoals een gong, helpen tijdens een klankmassage met hun subtiele trillingen blokkades op fysiek, emotioneel en energetisch niveau los te trillen. Als mens zijn we voor een groot gedeelte uit water opgebouwd en water geleidt de trillingen als vanzelf naar de juiste plek. Je lijnt je hele systeem uit.

Aanleidingen voor een Klankmassage in Utrecht:

 • Je hebt een gespannen, stijf of pijnlijk lichaam.
 • Je voelt je onrustig en schiet snel in je hoofd en een maalstroom.
 • Je merkt dat je vooral met anderen bezig bent (in gedachten) en komt moeilijk bij jezelf en je eigen behoeften.
 • Je slaapt slecht.
 • Je voelt je uit balans en kunt je moeilijk ontspannen.
 • Je ervaart een overdaad aan prikkels.
 • Je ervaart een zwaarte in jezelf.
 • Je ervaart een blokkade op fysiek, emotioneel of energetisch niveau, waardoor je energie niet optimaal stroomt.
 • Gewoon zin in!

Jouw essentie

Een Klankmassage laat je verbinden met jouw essentie, de kern van wie jij bent. De klanken helpen je dat wat vastzit subtiel los te trillen. Na de sessie voel je je compleet, ontspannen en als herboren. Je voelt je uitgelijnd. Op verschillende niveaus en tot op celniveau vindt heling plaats; verschuivingen vinden plaats en je laat los wat je niet meer nodig hebt. Je komt aan in je lichaam en ervaart veelal een grotere verbondenheid met jezelf, anderen en de wereld om je heen.

Hoe werkt het?

 • Via onderstaande button IK BOEK EEN SESSIE kom je in de webwinkel waar je jouw sessie kunt voldoen. Daarna maken we een afspraak.
 • Voor de sessie praten we kort over je aanleiding en eventuele klachten. De klankmassage in Utrecht duurt circa 75 minuten, inclusief voor- en nagesprek.
 • Tijdens de klankmassage lig je gekleed op een comfortabele matras. Een aantal klankschalen zet ik gedurende de massage afgestemd op en om je lichaam. Ook werk ik met andere instrumenten.
 • Geef vooraf aan of je zwanger bent, dan pas ik de klankmassage aan.
 • Een klankmassage raad ik af als je een pacemaker, trombose, epilepsie of psychotische klachten hebt. Bij twijfel goed om te overleggen.
 • Voor mensen met ADHD, autisme, (lichte) depressie, slechthorendheid of dementie is een klankmassage of klankontspanning heel geschikt.

Wil jij een Klankmassage boeken?

Vanaf 11 mei 2020 geef ik weer Klankmassage, in overleg en onder voorwaarden.

Prijs Klankmassage Utrecht of Nieuwegein: 65 euro inclusief btw, en inclusief gebruik van chakra edelstenen tijdens de sessie.

N.B. Nu ook Klankmassage voor 2 personen tegelijkertijd mogelijk! Je ontvangt dan 25% voordeel op de totaalprijs als je Duoklank invoert bij de kortingscode. Dat betekent dat je €97,50 in totaal betaalt i.p.v. €130,-.

Regelmatig een klankmassage ontvangen zorgt dat ervoor dat je meer zelfvertrouwen en focus ervaart in je dagelijks leven.

Over Saskia

“Als mens ben je één en al energie, zowel in als om je lichaam. Soms gaat die energie vastzitten om verschillende redenen op fysiek, emotioneel, mentaal en/of energetisch niveau.

Een klankmassage of klankontspanning brengt je in contact met jou essentie en die wil niets liever dan dat je energie stroomt. In afstemming daarmee en dankzij de trillingen en klanken die je ervaart en hoort, trilt los wat vastzit.

Toen ik voor het eerst een klankmassage ontving, voelde ik me daarna opener, ruimer, zachter en vanbinnen zowel volop in beweging als in rust. Mijn spieren voelde en ik voelde mij meer gegrond. Genoeg reden om het zelf te leren via de organisatie Soundfulness en anderen hier ook de vruchten van te laten plukken. Natuurlijk kan ik het iedereen aanraden, maar lees ook zeker de ervaringen van anderen.”
Saskia Baardman

Ervaring deelnemer

referentie-icon
“Tijdens de klankmassage zakte ik dieper in mijn lichaam en mijn gepieker verdween. De klanken lieten mijn stresspunten oplossen.”
Maaike Baudoin
Lees Meer >>
referentie-icon
“Saskia gaf mij al snel een veilig en vertrouwd gevoel, waardoor ik mij heerlijk kon ontspannen. Een gevoel zonder tijd en ruimte, op reis door de prachtige natuurlijke klanken van klankschalen en andere bijzondere instrumenten. De doordringende klank van de Gong voelde ik door mijn hele lichaam.”
Maaike
Lees Meer >>