Soul Inspiration Card

reading-glass

Soul Inspiration Card

Waardevolle zielsinzichten in een mooie kaart

Er zijn allerlei redenen om een Soul Inspiration Card te bestellen voor jezelf of een ander. Bijvoorbeeld:
 • Je mist helderheid over een bepaalde kwestie.
 • Je kunt wel een hart onder de riem gebruiken.
 • Je bent nieuwsgierig.
 • Je vindt een Reading interessant, maar wilt dit eerst eens als laagdrempelige mogelijkheid proberen.
 • Je bent benieuwd welk talent zich nu laat zien.
 • Het voelt alsof je het overzicht kwijt bent.
 • Je bent toe aan een steuntje in de rug dat je erbij kan pakken wanneer je daar behoefte aan hebt.
 • Je bent een stap aan het overwegen of in een nieuwe fase van je leven en daarin zoek je naar een bepaald evenwicht.
 • Je hebt ergens het gevoel dat je iets over het hoofd ziet wat belangrijk lijkt te zijn.
 • Dit lijkt je een heerlijk cadeau voor jezelf of iemand anders.

Jouw Inzichten

In jouw persoonlijke Soul Inspiration Card krijg je een heldere blik op wat nu belangrijk is in je ontwikkeling, zodat je je bewustzijn daarop kunt vergroten. Dat kan bijvoorbeeld gaan over je kracht, talent, een volgende stap, patroon en/of loslaatproces. Het is maar net wat jouw spirit daarin toont. Een zeer integer proces waarin jouw autonomie centraal staat.

Daardoor kan er ineens een kwartje vallen en ruimte in jezelf ontstaan met bijbehorende inzichten. Het voelt vaak als een hart onder de riem, vanuit je eigen ziel!

Hoe kan ik een Soul Inspiration Card bestellen?

 • In de webwinkel kies je een kaart en doorloop je het verdere bestelproces. Je kunt ook een eCard bestellen, handig voor als de ontvanger in het buitenland woont.
 • In de opmerkingen kun je een vraag stellen of eventueel een bepaald thema in het kort aankaarten.
 • Aan de hand van jouw voor- en achternaam stem ik mij intuïtief op jou af en beschrijf ik wat je energie of spirit laat zien om aan je terug te geven.
 • De tekst schrijf ik veelal beeldend, zodat jouw associatief vermogen ook gevoed wordt.
 • De kaart gaat in een mooie matmetallic gekleurde envelop, zodat jij een echt cadeautje ontvangt.

Gun jezelf dit unieke bewaarcadeau met heldere inzichten. Iedere keer als je het weer terugleest, valt je iets anders op. Je kunt zo’n kaart ook cadeau doen aan iemand anders, dan stuur ik een toelichting mee en schrijf ik erbij van wie hij/zij de kaart cadeau heeft gekregen.

Ja, ik wil een Soul Inspiration Card bestellen

Ga naar de webwinkel (externe omgeving) en kies jouw Soul Inspiration Card naar keuze.
Prijs: vanaf € 10,- inclusief btw, kaart in envelop, eventueel toelichtingskaartje en persoonlijke boodschap. Exclusief verzending. Je kunt eenvoudig via iDeal of PayPal betalen.

NIEUW: Nu ook mogelijk om een eCard te bestellen voor bijvoorbeeld mensen in het buitenland. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Over Saskia

“Complimenten krijgen over hoe goed je een klus geklaard hebt of hoe fantastisch je haar zit is al heerlijk. Laat staan als je gezien wordt voorbij de uiterlijkheden en resultaten, tot op zielsniveau.

Gezien worden op je natuurlijke kracht en waar je je in aan het ontwikkelen bent, is een groot cadeau. Een cadeau om te bewaren als het op papier staat, zodat je het vaker kunt lezen en je je hierdoor kunt laten voeden.

Jouw rijke energie mogen lezen, hier heldere woorden aan geven en aan je overbrengen, vind ik fantastisch om te doen. En jou herinneren aan je mooie zelf, want dat is je uitgangspunt voor iedere stap die je zet. Laat je verrassen!

Organiseer je een feest, beurs of event? Je kunt mij ook inhuren om ter plekke korte, krachtige Soul Inspiration Cards of inspiratiekaarten te schrijven voor je bezoekers. Een persoonlijk hart onder de riem en unieke ervaring. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.”
Saskia Baardman

Referenties

referentie-icon
“Het is onwaarschijnlijk wat Saskia vandaag voor me op papier (mail) getoverd heeft…. Ben er een beetje van aangedaan in positieve zin, omdat het zo klopte!”
– Caroline
referentie-icon
“Wow, Saskia! Dit zijn terecht ‘woorden die raken’. Mooi met beeldspraken en levenslessen. Dankjewel! Dit ga ik goed koesteren. Heel erg blij mee 👏🏼 Dit wil ik in de toekomst echt zeker nog eens bestellen voor dierbaren!”
– Anne
referentie-icon
“Stond echt perplex… Klopte allemaal!” – Liliane