Krachtcirkels

exploration-puzzle

I Opener Krachtcirkels

Hoe krijg je en behoud je de regie over jouw intuïtieve ontwikkeling?

Je intuïtie en je hart wil je belangrijke graadmeters laten zijn voor beslissingen, zodat je jouw pad kunt volgen in lijn met jouw wijsheid. Dat is geen gebaande weg en in dat proces merk je nog wel eens het volgende:
 • De heersende mening in je (werk)omgeving lijkt soms jouw keuze te beïnvloeden, omdat je niet goed contact kunt maken met waar jij voor staat.
 • Je hebt vaak het gevoel dat je er alleen voor staat en daar ebt je kracht door weg.
 • Sommige gedachten en patronen komen iedere keer terug en houden je af van een volgende stap.
 • Je mist de upliftende kracht van een groep gelijkgestemden.
 • Je merkt dat bepaalde situaties zich lijken te herhalen in je leven.
 • Je nieuwsgierigheid groeit naar intuïtief innerlijk onderzoek waar je handvatten voor wilt krijgen.

Jouw rijkdom

In verbinding met jezelf en anderen doe je je innerlijk onderzoek en breng je jezelf en je energiesysteem in balans. Met elkaar vorm je een krachtcirkel die bedding en inspiratie geeft aan elkaars groei. Als space holder en coach houd ik de energetische ruimte schoon, nodig je uit naar blinde vlekken te kijken met behulp van vragen, oefeningen of aanwijzingen. Je ontdekt waar je staat en van waaruit je handelt. Je maakt jezelf vrij van wat je niet meer dient, en voedt jezelf met wat je wel dient. Een heldere keuze kan zich aandienen. Dat is jouw rijkdom.

Hoe werkt dat, een iOpener Krachtcirkel?

 • Uit onderstaande opties kies je welke Krachtcirkel op dit moment bij je past. Overleg gerust met mij als je twijfelt. Combinatie is ook mogelijk.
 • Samen met anderen en mij vorm je een cirkel waarin de energie op een natuurlijke en autonome manier bekrachtigt wordt.
 • Ik bied je eventuele handvatten, het kader, mijn heldere blik, de energetische ruimte en een veilige omgeving, zodat jij tot een optimaal en intuïtief zelfonderzoek kunt komen.
 • Afhankelijk van de gekozen Krachtcirkel help ik jou met intuïtieve tips, vragen, oefeningen om tot kernwoorden en ontdekkingen te komen.
 • Zie een Krachtcirkel als een uitnodiging om de antwoorden en kracht in jezelf te vinden en daarvoor je eigen intuïtie aan te spreken.
reading-xl-icon

Online Circle of Energy

Hoe blijf je vertrouwen op jouw wijsheid? Door je daar regelmatig mee te verbinden. Ervaar en onderzoek de natuurlijke kracht van energie, gezamenlijk mediteren en jouw unieke wijsheid tijdens de online live Circle of Energy sessies.
ster-icon

Volg jouw zielenspoor

In de afleiding die het ‘leven’ heet, zijn we het spoor nog wel eens bijster. Via diverse oefeningen onderzoek je waar jouw natuurlijke zielenspoor over gaat en hoe je deze kunt (blijven) volgen.