Over Saskia

about-saskia

Saskia Baardman

Nuchter, humor en sensitief

Als intuïtie en energie coach en trainer match ik het best met:

1) Nuchtere, open-minded, onderzoekende mensen veelal boven de 30. Mentaal sterk. Het hoofd draait overuren en vermoeidheid steekt letterlijk vaker de kop op.

Toe aan een andere nieuwe aanpak? Die van ervaren, waarnemen, minder praten, vastzittende energie in beweging brengen. Energielekken willen dichten en meer helderheid en eenvoud. Spannend ook, want ‘in control’ zijn blijft fijn en sommige overtuigingen bieden ook veel houvast. Rust en weer op dat autonome eigen spoor komen lonken echter harder.

Soms wel weten dat je intuïtie je een en ander influistert, maar daar niet mee te koop lopen.

2) Vaak sensitieve mensen, die het nodige hebben gedaan op hun spirituele en/of persoonlijke ontwikkelpad. Behoefte aan het energetisch uitdiepen van een vraag of zoeken naar intuïtieve tools om energie, emoties, verhalen los te laten van anderen. En in zichzelf te landen.
Bv. meer helderheid over een thema; ruimte, stevigheid, focus en/of ontspanning zoeken. Of begeleiding in een uitdagend proces, zoals scheiding, rechtszaak, verlies van baan of dierbare.

SASKIA
Ik wil graag weten hoe het zit, vanuit het perspectief van energiewerk. Op een uitnodigende, onderzoekende, nieuwsgierige manier een situatie of persoon van alle kanten belichten en de essentie eruit halen, in alle eenvoud.

Mensen zijn goed in rookgordijnen opwerpen om een bepaald idee van zichzelf of situatie intact te houden; die dynamiek vind ik fascinerend. Vroeger niet, want ik snapte er niets van, raakte in de war. Het één waarnemen, en in gedrag en woorden iets totaal anders terugkrijgen.

Wat is dan waar? En hoe verhoud ik me daartoe? Ik switchte tussen verzet en aanpassen, tegen beter weten in en ten koste van mijn gezondheid, grenzen en zelfbeeld.

Sinds langere tijd weet ik waar ik op kan vertrouwen: mijn heldere weten en intuïtie, mijn bullshitdetector. Energie liegt namelijk niet en laat het grotere plaatje zien. Waardoor ik door de rookgordijnen heen waarneem waar het echt over gaat. Daardoor kan ik andersoortige, soms lastige gesprekken aangaan, vragen stellen en heldere passende besluiten nemen. Daar begint het natuurlijke spoor en ontstaat beweging.

Humor, creativiteit en taalkunsten geven mijn leven extra kleur. Het helpt mij en anderen om tussen perspectieven te switchen, luchtig of raak te communiceren en een lichtpuntje te zien in de moeilijkste beslissingen.

Het systeem van Human Design past hier ook bij, je unieke blauwdruk. Een intrigerend gelaagd systeem, een combinatie van wetenschappelijke en esoterische stromingen, dat tegen vele heersende normen indruist. Het heeft mij en vele anderen geholpen om niets na te jagen waar je niet voor gemaakt bent.

Ook weten hoe het bij jou zit? Zodat je jouw natuurlijke spoor kunt volgen.

Voel je vrij om contact op te nemen.

Ik werk als intuïtie en energie coach en trainer, Reader en (Sound) Healer vanuit The I Opener. Eerder werkte ik als docent bij een opleidingscentrum voor intuïtieve ontwikkeling in Utrecht. Naast The I Opener werk ik als freelance tekstschrijver en schrijfcoach.

Wees welkom.

Saskia-Baardman