Privacyverklaring

Privacyverklaring

Als je contact opneemt met The I Opener, dan ontvang ik persoonsgegevens van je. Deze gegevens bewaar en verwerk ik voor verschillende doeleinden. Wat er met jouw gegevens gebeurt, hoe je ze kunt aanpassen of laten verwijderen geef ik weer in deze Privacyverklaring.

Voor de leesbaarheid van dit document heb ik gebruik gemaakt van de ‘ik-vorm’. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt de eenmanszaak The I Opener bedoeld.

Welke persoonsgegevens verwerk ik?
Ik verwerk jouw persoonsgegevens zodra je contact met mij opneemt. Dat kan zijn doordat je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief (i@peners), jouw contactgegevens invult op mijn website, mij belt of rechtstreeks e-mailt, als je bij mij een één of meer sessies boekt, mij inhuurt als trainer of coach, een product of dienst koopt via mijn webshop of deelneemt aan een workshop of training die ik organiseer.

Dat betekent dat ik één of meer van de volgende persoonsgegevens van je verwerk:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je mij geeft via telefonisch en/of schriftelijk contact.
  • Bankrekeningnummer

Ben je jonger dan 16 jaar?
Als je jonger bent dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om mijn website, producten en diensten te gebruiken.

Waarom verwerk ik persoonsgegevens?

Redenen waarvoor ik je persoonsgegevens nodig heb:

  • Voor het onderhouden van contact, zodra je een dienst of product hebt afgenomen of de interesse hebt getoond om die/dat af te nemen. Bijvoorbeeld om te kunnen bellen, mailen of post (bv. kerstkaart) toe te sturen.
  • Vanwege het voldoen aan wettelijke vereisten bv. in het kader van mijn boekhouding.
  • Voor het analyseren van bezoekersgedrag om mijn website te verbeteren.
  • Voor marketingdoeleinden, zoals het versturen van een gepersonaliseerde nieuwsbrief als je je daarvoor aangemeld hebt.

Wat doe ik niet met je gegevens?
Ik verkoop en verhuur je gegevens niet en geef ze niet door aan anderen. Ook maak ik ze niet openbaar.

Ik neem geen besluiten op basis van geautomatiseerde gegevensverwerking over zaken die negatieve gevolgen kunnen hebben voor jou. Ik heb het over besluiten die computerprogramma’s of -systemen nemen zonder dat daar een mens bij aan te pas komt.

Met welke derde partijen deel ik je persoonsgegevens?
In principe ben ik de enige die toegang heeft tot je gegevens. Maar er zijn derde partijen die toegang hebben tot je gegevens of een deel daarvan. Dat is alleen het geval als de wet daartoe verplicht of als dat voor mij noodzakelijk is om mijn bedrijfsvoering goed te kunnen doen.

Op deze partijen zijn verwerkersovereenkomsten van toepassing.

Wat doe ik met mijn nieuwsbrief?
Via mijn site kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief (i@peners) of een ander product aanvragen waarin je inzicht krijgt in of inspiratie over hoe je je verbindt met je intuïtie en op je natuurlijke spoor kunt komen.

Om zeker te zijn van jouw toestemming gebruik ik daarvoor het dubbele opt-in systeem. Dit betekent dat je na je aanmelding een extra e-mail krijgt op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. In deze mail vraag ik je om je toestemming te bevestigen. Bij elke (vervolg)mail of nieuwsbrief die ik verstuur heb je de mogelijkheid je weer af te melden.

Wat doe ik met cookies?
Ik maak gebruik van een aantal soorten cookies die ik inzet om mijn website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Functionele cookies
Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert.

Analyserende cookies
Cookies waarmee ik het gebruik van de website kan meten. Hierdoor ben ik in staat de structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De statistieken en overige rapportages zijn niet tot personen te herleiden.

Google analytics
Met Google Analytics meet ik hoe je de website gebruikt en hoe je me hebt gevonden. Deze kennis gebruik ik om mijn site te verbeteren. Ik heb een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten en de gegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt. Ik heb gegevens delen met Google uitgezet. De cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. Google deelt geen anonieme data met derden. Lees hier het Privacy statement van Google.

Cookies verwijderen of uitschakelen
Je kunt de cookies en JavaScript natuurlijk ook uitschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat mijn website niet optimaal werkt. Via je browserinstellingen kun je cookies uitschakelen of verwijderen.

Hoe lang bewaar ik je persoonsgegevens?
Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor ik je gegevens verzamel.

Dat betekent het volgende:

  • Je persoonsgegevens voor de nieuwsbrief bewaar ik zolang je je niet uitschrijft.
  • Je persoonsgegevens die ik van je heb, omdat je klant bent (geweest) bewaar ik tot vijf jaar na het laatste, noodzakelijke, zakelijke contact.
  • Je persoonsgegevens in verband met een ander zakelijk contact bewaar ik uiterlijk vijf jaar na het laatste contact.

Uitzondering: als ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Hoe beveilig ik persoonsgegevens?
Ik neem de bescherming van je gegevens serieus en heb passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met me op via saskia@the-i-opener.com.

Wil je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
Natuurlijk kun je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of (laten) verwijderen.
De gegevens waarmee je staat ingeschreven in de nieuwsbrief kun je zelf inzien, aanpassen of verwijderen via de link onderaan die nieuwsbrief.

Neem contact met me op als je andere gegevens wilt aanpassen. Ik reageer uiterlijk binnen vier weken op je verzoek. Heb je een klacht, dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Tot slot
Ik zal deze verklaring af en toe moeten aanpassen, omdat bijvoorbeeld mijn website of de regels rondom cookies wijzigen. Ik mag de inhoud van de verklaringen en de cookies die opgenomen staan in de lijsten altijd en zonder waarschuwing vooraf wijzigen. Ik raad je aan deze webpagina regelmatig te raadplegen voor de laatste versie, om te beoordelen of je je toestemming wilt herzien.

Heb je tips, vragen of andere feedback?
Neem contact op met:
The I Opener, Saskia Baardman, Reyer Anslostraat 44, 3522 DJ Utrecht.
Tel: +31 (0)6 51160979

KvK nummer: 30286826
BTW nummer: NL1651.23.631.B.01

Bekijk ook mijn Algemene Voorwaarden.